Anime-team.sk
05.September 2010, 07:25:44 *
Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dĺžkou sedenia
Novinky:
- Spojazdnili sme galériu na fóre, môžete pridávať videá, obrázky, vytvárať albumy. Funguje na Anime-team skine, a na Blossom.

- Takisto je možné pridávať si priateľov.

Domov   Nápoveda Kalendár Prihlásiť Registrovať  
Strán: 1 [2] 3 4   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: JackCon3000!! v2010  (Prečítané 578 krát)
0 užívateľov a 1 Hosť prehliada túto tému.
JackK3000
Administrator
Hikkikomori LvL2

Pohlavie: Mužské
Príspevkov: 2043

Windows 7 Opera 9.80
« Odpoveď #20 kedy: 28.Júl 2010, 11:03:30 »

V poriadku, posunut to v tyzdni neni problem. Ked uz nema nikto namietky, tak by som to hodil na 10-12. august

No, ked mame toto poriesene, tak mozeme porozmyslat nad programom, co by ste ocakavali.
Klasika: nejake to anime kuknut, DDR skocit, grilovacka + pivo nasavat a podobne? Ci chcete aj aktivity co sa tykaju ne-geekovskej cinnosti (myslim pohybove aktivity, ktore nutia cloveka ist na slnko, ci nebodaj niekam na turu ^^; ).
Zaznamenané
Daeglin
Moderator
Combo Breaker

Príspevkov: 619

光と暗黒

Windows XP Firefox 3.6.8
« Odpoveď #21 kedy: 28.Júl 2010, 11:40:54 »

me approvez aj termin aj program sak ono isto nas daco aj na mieste ponapada nejaky ten madness
Zaznamenané
Shocky
AT.sk Members
Pwnerer

Pohlavie: Ženské
Príspevkov: 152

Windows Vista Firefox 3.5.11
« Odpoveď #22 kedy: 28.Júl 2010, 13:08:32 »

The Shockz approves aswell. Pokusim sa na tie dni uvolnit z prace, dufam ze ma pustia na par dni.. icon_smile
Zaznamenané

Payback time is nearing,
and then our flag will fly...
Against a blood-red sky!
Thuriazs
AT.sk Members
Spartan!

Príspevkov: 310

I celebrate Felicia Day day

Windows 7 Firefox 3.6.8
« Odpoveď #23 kedy: 28.Júl 2010, 13:19:50 »

Na 99,9% som tam.
Zaznamenané

4 krat sme skoro zomreli!!!111
JackK3000
Administrator
Hikkikomori LvL2

Windows 7 Opera 9.80
« Odpoveď #24 kedy: 28.Júl 2010, 14:13:11 »

Takze zatial pokial mi pamat a forum sluzi dobre, mozu prist nasledovni ludia:

- Daeglin
- Shocky
- Turiazs
- Sessho
- Flipper
- Saeba

Ludia ktori sa pravdepodobne nezucastnia:

- Hacret /praca/
- Julo /povinnosti,praca/
- Yuki /odcestovana/

:: ALE nepohneval by som sa keby niekto z nich zastavil aspon na chvilu, ak sa mu naskytne cas ci moznost. Pohostenie a zabava zarucena!!  icon_thumbs ::

Este sa zatim niekto chysta? Este mozno jeden dvaja ludia by sa dakam pri dobrej voli zmestili.

Info pre vsetkych:

Ti co nahodou nevedia, vlaky nam tu nechodia (ale mame letisko, tak mozete risknut aj rogalo napr.).
Taze čekneme busy do Svidnika a dakedy okolo obeda ked dojdete ta by bolo fajne.
Nuz, to sa este upresni. Zo SK po vas najskorej pridem autom, tak to vyzera.
A lol, 5+1 = 6, taze dakto pojde do kufra XD (abo poceka u Bazanta na stanici na pive na druhu otocku  drinks )
« Posledná zmena: 28.Júl 2010, 16:39:36 od JackK3000 » Zaznamenané
Shesshomaru
Moderator
Spartan!

Príspevkov: 397

Windows XP Firefox 3.6.8
« Odpoveď #25 kedy: 28.Júl 2010, 14:51:59 »

moj suhlas netreba icon_biggrin ale nice no icon_smile .... PARTY HARD /,,/
Zaznamenané
Saeba
n00b
**

Príspevkov: 49

Love & Peace

Windows 7 Firefox 3.6.8
« Odpoveď #26 kedy: 28.Júl 2010, 15:28:39 »

no keby že sa nájde flek niekde na zemi aj premňa a som vítaný tak samozrejme môžete so mnou počítať icon_biggrin good2
čas a dátum umňa nehrajú úlohu  lol
Zaznamenané

X.A.G.N.A.M - Xtreemely Active by God Nominated Anime Members
JackK3000
Administrator
Hikkikomori LvL2

Windows 7 Opera 9.80
« Odpoveď #27 kedy: 28.Júl 2010, 16:39:15 »

OK, Saeba, tak sa posnaz nejak dotrepat - pripisujem ta na zoznam.

5 ludi sa v pohode vyspi na posteliach a roztahovacom gauci, 6 a viac sa bude musiet uskromnit formou spacaku. Miesto na spacaky na zemi sa najde, zima az taka neni, a nejaky ten matrac by sa mozno tiez nasiel. Alebo sa potlacite na tom velkom gauci aj styria ci viaceri  Cool hehe

Co sa tyka obyvatelstva ktore okrem toho bude zdielat tento dom kde zijem aj pocas vasho pobytu, tak s tym nemozem nic robit, lebo nasi su doma takmer stale, z dovodu starania sa o otcovu sestru, ktora je postihnuta. Dalej je tu segra a jej frajer. Ale vsetci maju svoje izby vyhradene, my budeme mat velku obyvacku i moju izbu, ostatne priestory su relativne spolocne, ale nikto by nas otravovat nemal, maximalne sa zrazite niekde na chodbe ked pojdete na vyprazdnovaci/iny proces  icon_mrgreen

Jo, planujem aj grilovacku s nasim UFO, takze mozeme hulakat aj na dvore. Krcma je o dva domy povyse, tj, prisun tekutin je zabezpeceny, aj ked zvykne ju zatvarat skor - podla navstevnikov. Capuje sa tu Saris 10° za 70 centov, a kofola za 65c. Ako som spominal, do mesta mozeme zajst autom ked bude treba daco dokupit.

Este k programu, chcete nieco pozerat? Anime/filmy, abo hrat PS2?? AK jo, dajtwe navrhy ze co, nech tento Con sa moze pochvalit aj nejakym tym premietanim XD

Zaznamenané
tweety666
AT.sk Members
Spartan!

Príspevkov: 414

Windows XP Firefox 2.0.0.14
« Odpoveď #28 kedy: 29.Júl 2010, 16:41:40 »

a co tak daeho ponahanat nech dake WFR dobrodruzstvo zbucha? aj ked to by ma o to viac sralo ze sa nemozem zucastnit icon_razz
Zaznamenané
Julo
Combo Breaker

Príspevkov: 513

Windows XP Opera 9.64
« Odpoveď #29 kedy: 29.Júl 2010, 17:27:09 »

Ja 11. štartujem na dovolenku. A predĺžiť ju (začiatok) je prakticky nemožné v aktuálnej situácii v práci.
Zaznamenané

翼は夢、そして空へ――。
Tsubasa ha yume,  soshite sora he
----------------------------------------
člen fansubovej skupiny Xagnam
JackK3000
Administrator
Hikkikomori LvL2

Windows 7 Opera 9.80
« Odpoveď #30 kedy: 30.Júl 2010, 14:30:39 »

Kedze hrat WFRP je dost blbe, ked nehraju vsetci, a ostatni sa teda len prizeraju (ako sme sa presvedcili aj na chate), tak hrat nejaku roleplay hru na plane nemame, takz emozes byt kludny. Zatial mam potvrdenych 6 ludi, mozno by som to takto i uzavrel, kedze tiez miesto v dome je obmedzene aj obyvatelmi co tu zju. Hacret este spominala, ze ked cez den bude mat cas, stavi sa. Dokonca Yuki vyzera ze bude na Slovensku v tento datum, ale predpokladam ze ma asi aj vlastne plany...

Anyway, co sa tyka DDR, mam tie svoje dva pady biedne, ale uz maju svoje najlepsie roky za sebou, preto by nebolo od veci (ak chcete skakat) doniest nejake lepsie ^^. Ak sa nebude dat, tak mozeme aj tie moje pouzivat, ale to skor nervy chytime jak sa zabavime  icon_annoyed
Zaznamenané
Hacret
AT.sk Members
Spartan!

Pohlavie: Ženské
Príspevkov: 412

Windows XP Firefox 3.5.11
« Odpoveď #31 kedy: 30.Júl 2010, 21:05:31 »

Urobim, co sa bude dat, aby som s vami bola icon_smile
Zaznamenané

JackK3000
Administrator
Hikkikomori LvL2

Windows 7 Opera 9.80
« Odpoveď #32 kedy: 05.August 2010, 12:42:00 »

OK, s tymi padmi ako? Niekto chce brat svoje, alebo na to kasleme?

Co sa tyka spojov, tak z PO mat enasledovne autobusy do SK:
9:30 (prichod 11:00) 2.80€
9:50 (prichod 11:30) 2,80€
10:40 (prichod 1235) - tento ide cez Hanušovce, taze ide kus dlhsie a stoji 3,10€
11:25 (prichod 12:50) - 2,80€

Skuste nejak podla tychto spojov sa zariadit, a vystpit na AS. Jo, do auta zoberem na 1 davku 4 ludi a nebolo by zle aj daco nakupit v blizkom stanicnom Tesku, co chceme jest, grilovat, pit a podobne.

Notas neviem ci zapojim na telku v obyvacke a preto ak by mal niekto koncovku HDMI --> 3x chinch (Audi L+R/video), to by mi cez video tu telku rozbehat pomohlo a mohli by sme pozriet daco. Inak jedine DVD cez PS2, zistil som ze zuje aj napalene DVD, ale samozrejme film musi byt vo formate pre DVD prehravace.
« Posledná zmena: 05.August 2010, 13:09:52 od JackK3000 » Zaznamenané
Thuriazs
AT.sk Members
Spartan!

Príspevkov: 310

I celebrate Felicia Day day

Windows 7 Firefox 3.6.8
« Odpoveď #33 kedy: 05.August 2010, 13:58:24 »

No, so mnou to vyzera dost zle, vzhladom na to, ze mam vo vrecku fakt minimum penazi a uz s tym minimom musim vyzit na akcii tento vikend. Budete sa musiet zabavit bezo mna  icon_sad
Zaznamenané

4 krat sme skoro zomreli!!!111
JackK3000
Administrator
Hikkikomori LvL2

Windows 7 Opera 9.80
« Odpoveď #34 kedy: 05.August 2010, 15:01:13 »

Kua, no, pridrbane prachy. Viem jak to v takom pripade vyzera ked neni na akciu za co ist, poslednu dobu mam tak priemerne stale 1€ v penazenke a to je aj zapocitane dodatocne "zobranie" od prislusnikov rodiny a tak ^^; Ja jedine co mozem vam zabezpecit, je odvoz/privoz ku mne zo stanice, spanie, a spotreba energii v dome ^^; Na daktorych chatach co som bol, sme platili aj za to dokonca. Ale o tom som nechcel polemizovat. Ak by si si mohol Thuri pozicat dakde, alebo by ta daka dobra dusa zasponzorovala aspon na cestovne, myslim, ze zvysok by sme dako utiahli - ved to sa furt dako dalo. S jedlom sa podelit da stale, a prinajhorsom v pripade smadu, domaci sirup a voda, riesi aj tieto nedostatky. S tymto sa urcite dako vysporiadame. Bol by som rad, keby ste dosli vsetci, naozaj.
Zaznamenané
Shesshomaru
Moderator
Spartan!

Príspevkov: 397

Windows XP Firefox 3.6.8
« Odpoveď #35 kedy: 05.August 2010, 16:07:38 »

Thuri hybaj het dajak to poriesime icon_wink
Zaznamenané
Daeglin
Moderator
Combo Breaker

光と暗黒

Windows XP Firefox 3.6.8
« Odpoveď #36 kedy: 06.August 2010, 20:44:56 »

ad pad mozem svoj zobrat ked mate zaujem, mne 1 z 2 kolien neodporuca ddr, takze vazne ako chcete vy
este by ma zaujimalo ake moznosti a cenove relacie tam mate na jedlo/pochutiny/kofotiny pripadne ci je nejaky jedalny plan (vifony, ci? icon_wink )
Zaznamenané
JackK3000
Administrator
Hikkikomori LvL2

Windows 7 Opera 9.80
« Odpoveď #37 kedy: 07.August 2010, 01:19:43 »

Plan mam asi taky, zeby sme nakupili nejake veci na grilovanie, pripadne nejake dalsie pochutiny, co bezne zereme ked sme na podobnej akcii (cipsy, chrumky, pivo, kofola, vifon). Ono, nejaky ten chlieb a daco take sa najde, hoci kupit by nejaky tiez nebolo od veci. Ja som na tom financne velmi biedne, ale skusim este pozobrat, naj daco mame icon_biggrin A co sa tyka padu, tak by som rad aj vyjadrenie ostatnych, ak chcu! Stary pad vs. novy pad je dost nefer. Takze cakam ako sa vyjadrite, a to dufam cim skor.
Zaznamenané
Daeglin
Moderator
Combo Breaker

光と暗黒

Windows XP Firefox 3.6.8
« Odpoveď #38 kedy: 07.August 2010, 12:12:41 »

no prave preto sa pytam ze ake su moznosti lebo v SK som este popravde nebol ci tam su take veci ze tesco alebo nieco zeby sme nakupili tam ci mam vlacit veci od nas?
Zaznamenané
JackK3000
Administrator
Hikkikomori LvL2

Windows 7 Opera 9.80
« Odpoveď #39 kedy: 07.August 2010, 15:28:23 »

Je tu supermarket tesko, billa, selijake obchody, donaska pizze tiez sa da pripadne zrobit (2+1 zadara), akurat bez kuponov a za dovoz sa plati samozrejme, mame tu kupalisko, de je furt narvate a stoji 3€ (fuck), mas tu proste podobne moznosti ako v PO, akurat neni tu divadlo, hm, hypermarket, a podobne ujeby jak vo vacsich mesach su. Cenovo cca. jak PO.

Dajte mi vediet ktorym busom pridete, naj viem kedy po vas zajst do SK na stanicu. Sa dajak dohodnite spolocne, tiez chodit osobitne po 1 cloveka ide do benzinu.
Zaznamenané
Strán: 1 [2] 3 4   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Poháňané MySQL Poháňané PHP Anime-team.sk | Poháňané SMF 1.1.11.
© 2005, Simple Machines LLC. Všetky práva vyhradené.
Validné XHTML 1.0! Validné CSS!
Stránka vytvorená za 0.128 sekund, 23 otázok.